Dette indhold er sponsoreret

Der er mange platforme at anvende, når du vil have dit firmas budskab ud til en større modtagergruppe. Særligt anvendes sociale medier og online platforme til dette formål. Dog kan der ved disse løsninger være stor konkurrence, da du dermed træder ind i et format, som så mange andre firmaer også anvender. I stedet kan det nogle gange betale sig at tænke lidt ud af boksen og anvende andre platforme til dit budskab. En sådan idé kunne være ved print af postkort.

Dit budskab vil skille sig ud

Postkort har før i tiden været en populær kommunikationsform, særligt når man har været ude og rejse og ville lade sine venner eller familie derhjemme vide, hvordan det går. I dag sendes der ikke særligt ofte postkort, da vi næsten alle er forbundne på sociale platforme, og dermed har vi ikke længere samme tålmodighed til at vente på et postkort. Men dette kan have positiv betydning for dit firmas budskab. Et postkort er nemlig noget som skiller sig ud og som folk vil huske. 

Du kan printe hvad som helst ud i postkort størrelse. Dette er uanset om du vil have printet et logo, en tekst, et billede eller noget helt fjerde. Det vigtigste er blot, at du sikrer, at dit design passer til et postkort format. For at sikre dette anbefales det at anvende programmet Canva til dine designs. Denne platform tillader dig nemlig at anvende skabeloner i den rette størrelse, så du med det samme kan arbejde med den plads, som du har at gøre godt med på et postkort. 

Dine postkort så dine valg

Der er et par ting som du skal tage stilling til, når du vil have dine postkort printet. For det første skal du overveje, hvilken størrelse dine postkort skal have. Der er tre forskellige størrelser, A5, A6 og A7, og du skal vælge hvor stort eller småt din postkort størrelse skal være. 

Du skal også vælge hvilken papirtype som dine postkort skal printes på. Du kan vælge den klassiske postkort papirtype, med to forskellige sider: En blank forside og en mat bagside. Du kan også vælge blot at have mat på begge sider. Med disse valg er du sikret at modtage postkort som ser præcis sådan ud som du havde ønsket dem. Herefter skal du blot vælge om du vil komme forbi butikken og hente dine print, eller om du vil have dine postkort leveret med posten.