Loading...
FAQ2020-10-21T07:13:23+00:00

Har du nogle spørgsmål?

Se om du kan finde svaret i vores FAQ, ellers er du velkommen til at tage kontakt.

Sikkerhedsmærket skaber sikkerhed for din hjemmeside og dens besøgende. Med Sikkerhedsmærket på hjemmesiden sender du et tydeligt signal til de besøgende om, at I tager IT-sikkerhed og dataansvarlighed seriøst. Læs flere årsager til, hvorfor du skal Sikkerhedsmærke din hjemmeside her.

Med Sikkerhedsmærket indsat på en hjemmeside, kan den besøgende vide sig mere sikker og tryg. En hjemmeside, der er Sikkerhedsmærket, skal nemlig leve op til Sikkerhedsmærkets retningslinjer, det er bidragende til at skabe mere sikkerhed og tryghed for den besøgende/handlende.

En sikkerhedsscanning indebærer, at vi scanner din hjemmeside for virus, malware og phishing.

Sikkerhedsmærket yder pt. ikke hjælp med at udbedre eventuelle sårbarheder på din hjemmeside. Vi gennemfører udelukkende scanning og underretning, såfremt vi opdager sikkerhedsmæssige udfordringer.

Ja. Certificeringsprocessen er næsten den samme som ved certificering af en hjemmeside. Ved certificering af en webshop, er det også et krav at webshoppen har handelbetingelser tydeligt angivet på siden, samt et gennemskueligt købsflow.

For at blive Sikkerhedsmærket, skal din hjemmeside leve op til vores betingelser og retningslinjer.

Prisen for at få din hjemmeside Sikkerhedsmærket starter ved 1495 kr. om året. Prisen afhænger af antal unikke besøgende på din hjemmeside om måneden. Du angiver dette, når du tilmelder hjemmesiden.

Efter din hjemmeside er blevet certificeret vil du modtage en faktura, som du skal betale ved en bankoverførsel.

Du betaler for Sikkerhedsmærket et år ad gangen. Du kan opsige dit medlemskab med 1 måned til udløbet af din periode på 1 år. Hvis medlemskabet ikke opsiges rettidigt, vil det ikke være muligt at få refunderet betalingen.

Nej, vi skal ikke have adgang til jeres IT-systemer.

Vi sender de forskellige variationer af Sikkerhedsmærket til dig i en mail efter gennemført certificering. Har du udfordringer med at indsætte mærket på din hjemmeside, hjælper vi gerne med dette.

Som deltager hos Sikkerhedsmærket skal du indsætte Sikkerhedsmærket et tydeligt sted på din hjemmeside med link til dit certifikat på sikkerhedsmaerket.dk. Et tydeligt sted på hjemmesiden kan være i toppen på hjemmesiden eller i hjemmesidens footer.

De fleste anvender i dag Google Analytics for at finde ud af, hvor mange unikke besøgende de har på deres hjemmeside, men du kan også anvende et andet system, der kan give dig samme data. Antal unikke besøgende om måneden er bestemmende for, hvad dit årlige kontingent er for deltagelse hos Sikkerhedsmærket. Kender du ikke antallet af unikke besøgende på dit site, da du ikke har opsat denne sporing, vil vi ved deltagelse tage udgangspunkt i et skøn og hjælpe dig med opsættelse af sporing. Når vi kender antallet af unikke besøgende om måneden, vil vi korrigere prisen for medlemskabet.

Unikke besøgende betyder, hvor mange forskellige mennesker der besøger et website. Hvis eksempelvis den samme person besøger et website flere gange på en måned, tælles kun 1 unik besøgende for den måned.

Hvis du får flere unikke besøgende om måneden på din hjemmeside, bedes du oplyse dette til os. Du vil herefter modtage en faktura på differencen. Vi refunderer ikke pengene, som allerede er betalt for det pågældende år ved fald i antal unikke besøgende. Er faldet konsekvent, bedes du senest en måned før fornyelse oplyse dette til os, så vi kan tilrette prisen på dit medlemskab.

Du kan tage et nærmere kig på de forskellige variationer af Sikkerhedsmærket i vores designmanual. Desuden kan du læse om vores retningslinjer for brug af Sikkerhedsmærket. Download Designmanual her.

Sikkerhedsmærket findes i forskellige variationer i forskellige farver, så det kan passe ind på alle hjemmesider. Du må ikke ændre i selve grundfarverne i Sikkerhedsmærket. Du har tilladelse til at ændre baggrundsfarven ved brug af den transparente udgave af Sikkerhedsmærket, så længe baggrundsfarven får Sikkerhedsmærket til at fremstå tydelig. Er du i tvivl, bedes du venligst rette henvendelse.

Er din hjemmeside Sikkerhedsmærket er du velkommen til at gøre brug af dette i din markedsføring, så længe dette gøres på en troværdig møde der er i overenstemmelse med Sikkerhedsmærkets værdier og formål. Er din hjemmeside Sikkerhedsmærket modtager du et link til hjemmeside fra deltagerlisten og din certifikat-side. Dette kan have en positiv effekt på din hjemmesides SEO.

Supportartikler