Loading...
FAQ2022-06-09T07:15:04+00:00

Har du nogle spørgsmål?

Se om du kan finde svaret i vores FAQ, ellers er du velkommen til at tage kontakt.

Sikkerhedsmærket skaber sikkerhed for din hjemmeside og dens besøgende. Med Sikkerhedsmærket på hjemmesiden sender du et tydeligt signal til de besøgende om, at I tager dataansvarlighed seriøst. Læs flere årsager til, hvorfor du skal Sikkerhedsmærke din hjemmeside her.

Med Sikkerhedsmærket indsat på en hjemmeside, kan den besøgende bedre vide sig mere sikker og tryg. En hjemmeside, der er Sikkerhedsmærket, skal nemlig leve op til Sikkerhedsmærkets retningslinjer, det er bidragende til at skabe mere sikkerhed og tryghed for den besøgende/handlende.

For at blive Sikkerhedsmærket, skal din hjemmeside leve op til vores betingelser og retningslinjer.

Prisen for at få din hjemmeside Sikkerhedsmærket er 349 kr. ex. moms om året.

Efter din hjemmeside er blevet certificeret vil du modtage en faktura, som du skal betale ved en bankoverførsel.

Du betaler for Sikkerhedsmærket et år ad gangen. Du kan opsige dit medlemskab med 1 måned til udløbet af din periode på 1 år. Hvis medlemskabet ikke opsiges rettidigt, vil det ikke være muligt at få refunderet betalingen.

Vi sender de forskellige variationer af Sikkerhedsmærket til dig i en mail efter gennemført certificering. Har du udfordringer med at indsætte mærket på din hjemmeside, hjælper vi gerne med dette.

Som deltager hos Sikkerhedsmærket skal du indsætte Sikkerhedsmærket et tydeligt sted på din hjemmeside med link til dit certifikat på sikkerhedsmaerket.dk. Et tydeligt sted på hjemmesiden kan være i toppen på hjemmesiden eller i hjemmesidens footer.

Sikkerhedsmærket findes i forskellige variationer i forskellige farver, så det kan passe ind på alle hjemmesider. Du må ikke ændre i selve grundfarverne i Sikkerhedsmærket. Du har tilladelse til at ændre baggrundsfarven ved brug af den transparente udgave af Sikkerhedsmærket, så længe baggrundsfarven får Sikkerhedsmærket til at fremstå tydelig. Er du i tvivl, bedes du venligst rette henvendelse.

Er din hjemmeside Sikkerhedsmærket er du velkommen til at gøre brug af dette i din markedsføring, så længe dette gøres på en troværdig møde der er i overenstemmelse med Sikkerhedsmærkets værdier og formål. Er din hjemmeside Sikkerhedsmærket modtager du et link til hjemmeside fra deltagerlisten og din certifikat-side. Dette kan have en positiv effekt på din hjemmesides SEO.

Supportartikler

Go to Top